Diseminacijska konferencija BHQFHE projekta na univerzitetu u Banja Luci

Diseminacijska konferencija BHQFHE projekta na univerzitetu u Banja Luci

Diseminacijska konferencija BHQFHE projekta na univerzitetu u Banja Luci

No Comments on Diseminacijska konferencija BHQFHE projekta na univerzitetu u Banja Luci
Banjaluka, 13.-14.06.2016.godine.
FullSizeRender
         Na Univerzitetu u Banjaluci održana je dvodnevna  diseminacijska konferencija BHQFHE projekta u okviru Tempus projekta „Kvalifikacijski okvir u Bosni i Hercegovini za visoko obrazovanje“ (BHQFHE) . Organizatori događaja bili su projektni partneri sa sjedištem u Banjaluci, Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta i Ministarstavo prosvjete i kulture Republike Srpske dok je univerzitet u Banja Luci bio domacin ovoga skupa.
Konferencija je imala za cilj predstaviti rezultate projekta interesnim rupama i akademskoj zajednici na univerzitetu u Banja Luci.
Rezultate projekta predstavljena su od strane šest javnih univerziteta u BiH kao i od strane nadležnih ministarstava obrazovanja ucesnika u projektu, Svjetskog univerzitetskog servisa BiH (SUS BiH), Centra za informisanje i priznavanje dokumenata iz oblasti visokog obrazovanja (CIP), Agencije za rad i zapošljavanje BiH, Udruženja poslodavaca BiH, kao i inostrane partnere, predstavnike Unverziteta u Paderbornu, Njemačka, Univerziteta Leida, Španija i Univerziteta u Splitu, Hrvatska te Ministarstva obrazovanja Hrvatske. Pored projektnih partnera, u radu konferencije učestvovali su i predstavnici Univerziteta u Banjaluci,  Panevropskog univerziteta „Apeiron“, Privredne komore RS, Udruženja poslodavaca RS te Studentske unije RS.

 

Haris Muhić

About the author:

Head of Office, Foundation for Higher Education -World University Service Bosnia and Herzegovina - SUSBiH

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Back to Top